Sobre mi - Bodas Redondas
21859
page,page-id-21859,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 
Wedding Planner & Designer

Sara Parramon

Hola Sóc la Sara!

Sóc la wedding planner que està darrere de Bodas Redondas.

En el meu treball com a organitzadora, m’encanta fer el vostre casament inoblidable i únic. Per això és el di amés important de la vostra vida!

Segur que alguna vegada heu somiat amb el vostre casament ideal, jo m’encarregaré de reflectir el que heu imaginat, cuidant cada detall fins convertir-lo en realitat.

La vostra personalitat i gust serà el pilar fonamental per dissenyar el vostre casament, per a mi no té sentit que per protocol, tradició o compromís, els nuvis no celebrin el dia del seu casament com sempre han volgut. M’encarregaré del vostre casament ideal amb moltíssima il·lusió!

5 PARAULES QUE EM DEFINEIXEN

Humil:

És un principi bàsic per a mi

Objectiva:

Tonteries les justes, no m’agrada perdre el temps amb elles.

Lluitadora:

M’agraden els reptes i no m’agrada la frase “això no es pot”.

Sincera:

El més útil i senzill és dir les coses ben clares.

Racional:

Mai prenc decisions importants sense pensar bé tots els pros i els contres.

5 PARAULES QUE EM DEFINEIXEN

La família no s’escull i jo em sento molt afortunada perquè no me’n imagino cap millor per mi. Tinc tres germanes, jo sóc la petita i amb l’ajuda de les seves idees i habilitats et garantitzo que el teu casament serà com sempre has somiat.

Cinc coses sobre el meu caràcter

Vull una Boda Redonda!

Contactar