Sobre mi - Bodas Redondas
21859
page,page-id-21859,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 
Wedding Planner & Designer

Sara Parramon

Hola Sóc la Sara!

Sóc Wedding Planner i m’encanta fer els casaments inoblidables i únics! Estic segura que alguna vegada has somiat amb el teu casament  i jo estic aquí per fer-lo realitat i cuidar fins l’últim detall perquè sigui tal i com sempre has imaginat. M’agrada dissenyar el casament amb la personalitat i gust dels nuvis, i fer-lo seu, mai al revés, per mi no té sentit que per protocol o tradició, uns nuvis no celebrin un dels dies més importants de la seva vida tal i com ells han somiat.

Sobre Mi

Vaig néixer  l’11 de desembre del 1985, sí, sí, desembre, aquest mes que quan ets petit no t’agrada perquè sempre ets l’últim en arribar als anys importants, però el mes que a mida que vas creixent et va agradant més perquè ets l’últim en acostar-te als trenta.

La meva família

La família no s’escull i jo em sento molt afortunada perquè no me’n imagino cap millor per mi. Tinc tres germanes, jo sóc la petita i amb l’ajuda de les seves idees i habilitats et garantitzo que el teu casament serà com sempre has somiat.

wedding-planner-family

Cinc coses sobre el meu caràcter

Això es el què hi ha darrera de Bodas Redondas

 

Estem impacients per coneixe’t!

creatividad
1000

idees genials

creatividad
2000

moments d'inspiració

glasses
5000

tonelades de creativitat

cuidamos-detalle
1000000

de ganes de començar

Vull una Boda Redonda!

Contactar