Serveis - Bodas Redondas
21856
page,page-id-21856,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

A BODAS REDONDAS PERSONALITZEM CADA CASAMENT PER FER-LO VOSTRE, SI ALGUNA COSA NO US AGRADA, NO LA FEU PER COMPROMÍS

T’ajudem?

Amb un concepte diferent de l’organització de casaments a Bodas Redondas donarem forma als vostres somnis, amb l’intenció d’oferir un servei diferent, exclusiu, creatiu i sobretot personalitzat. El nostre objectiu és aconseguir la màgia de fer un casament que ho digui tot sobre vosaltres, reflectint la vostra personalitat i el vostre estil. Dissenyarem el vostre casament a mida, com, quan i on volgueu. Les decisions sempre seran vostres, nosaltres proposem i vosaltres escolliu. Fem cada casament únic i irrepetible per això seleccionem cada proveïdor segons les vostres necessitats i gustos.

iconos_bodas_redondas-03

Tot inclòs

És el nostre servei més complet, us garantim des del principi la nostra confiança perquè tingueu tranquil.litat absoluta. Treballarem junts en tot el procés de planificació, i aconseguirem reflectir la vostra personalitat en el vostre gran dia. Us ajudarem en la selecció de proveïdors, segons el vostre pressupost i estil. Dissenyarem la decoració de tots els espais del casament, i també farem la coordinació de tots els proveïdors.  Des del primer dia fins a l’últim treballarem per satisfer totes i cadascuna de les vostres necessitats i el resultat serà veure com els vostres somnis es van fent realitat sense estrès i sense preocupacions, per això estem nosaltres.

iconos_bodas_redondas-01

Coordinació

Tant temps preparant tots els detalls i ara us preocupa qui estarà pendent de que tot surti segons lo previst el dia del casament. Et proposem que ens deixis coordinar el vostre dia i l’única preocupació que tindreu serà disfrutar-lo al màxim.

iconos_bodas_redondas-04

Decoració

Si ja ho teniu tot sota control però voleu una decoració especial i que reflecteixi la vostra personalitat, només heu d’imaginar-la i junts la farem realitat. Us ajudarem a plasmar les vostres idees i les personalitzarem perquè sigui inoblidable, no deixarem a cap convidat indiferent.

iconos_bodas_redondas-02

Wedding a Mida

Aquest serveix ofereix l’assessorament que vosaltres necessiteu. Si qualsevol tema del casament no us deixa dormir per les nits i necessiteu la nostra ajuda ens podeu contractar per hores o per dies. T’ajudarem a trobar idees i solucions per les teves complicacions.