Serveis - Bodas Redondas
21856
page,page-id-21856,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

A Bodas redondas personalitzem cada casament per fer-lo vostre.

T’ajudem?

Així treballem:

Amb un concepte diferent de l’organització de casaments, a bodas redondas  donarem forma als vostres somnis, amb la intenció d’oferir un servei diferent, exclusiu, creatiu i sobretot a mida.

El nostre objectiu és aconseguir la màgia de fer un casament que ho digui tot sobre vosaltres, reflectint la vostra personalitat i el vostre estil.

Dissenyarem el vostre casament a mida, en el lloc, en el moment i de la manera que voleu. Les decisions sempre seran vostres, nosaltres proposem idees i vosaltres escolliu.

Fem cada casament únic i irrepetible per això seleccionem als proveïdors segons les vostres necessitats i gustos.

bodas_redondas

SERVEIS PRINCIPALS

iconos_bodas_redondas-03

Tot Inclós

És el nostre servei més complert, us garantim des del principi la nostra confiança perquè tingueu tranquil·litat absoluta.

Des de la planificació, aconseguirem reflectir la vostra personalitat en el vostre gran dia. Us ajudarem en la selecció de proveïdors, segons el vostre pressupost i estil.

Dissenyarem i realitzarem la decoració de tots els espais del casament. També anirem preparant la coordinació del casament perquè tot surti segons el previst, i quan arribi el dia ens encarregarem personalment de coordinar-ho tot.

Des del primer dia fins a l’últim treballarem per satisfer totes i cadascuna de les vostres necessitats i el resultat serà veure com els vostres somnis es van fent realitat sense estrès i sense preocupacions, per això estem nosaltres.

iconos_bodas_redondas-04

Decoració

Si ja ho teniu tot preparat i sota control però voleu una decoració especial i que reflecteixi la vostra personalitat, només teniu que imaginar-la i junts la farem realitat.

Plasmarem les vostres idees i les personalitzarem perquè sigui inoblidable, no deixarem a cap convidat indiferent.

Si no tens clar què vols, t’ensenyarem les tendències  i et proposarem la idea perfecta dins del teu pressupost.

Ens encarregarem de la decoració de tots els espais del casament.

iconos_bodas_redondas-01

Coordinació

Tant de temps preparant tots els detalls i ara us preocupa qui estarà pendent que tot surti segons el previst el dia del casament.

Et proposem que ens deixis coordinar el vostre dia i l’única preocupació que tindreu serà gaudir-lo al màxim.

AIXÍ S’ORGANITZA UN CASAMENT NORMAL

quires_Casarte_Conmigo-01

AIXÍ VEUS COM FEM LA TEVA BODA REDONDA

quires_Casarte_Conmigo3-01